Udgivet d.

Konkurrenceleder skal styrke SMAKs profil

Det er med stor glæde, at vi kan byde Tine Skovbjerg Overgaard velkommen som SMAKs konkurrenceleder.

Tine bliver ansvarlig for at opbygge, udvikle og lede SMAKs konkurrenceafdeling og vil som konkurrenceleder være med til at udfolde SMAKs stærke visioner for differentierede lærings- og arbejdsmiljøer. Målet er endnu højere kvalitet i vores koncepter og projekter, så vi fortsat kan gøre en mærkbar forskel for vores kunder og samarbejdspartnere.

Tine vil med sine brede arkitektoniske kompetencer samtidig fungere som projektleder på konkurrence- og udviklingsprojekter og vil hjælpe med at professionalisere arbejdsgange og processer i projekternes tilblivelse.

Sammen med resten af SMAKs centrale medarbejdere vil hun tegne SMAKs profil udadtil og du vil møde hende som stærk formgiver og kommunikator, altid med fokus på et tæt og værdiskabende samarbejde.

Tine har 10 års erfaring med udvikling af konkurrenceprojekter og har arbejdet med byggerier indenfor både sundhed, kultur, erhverv og undervisning. Som tidligere konkurrencearkitekt ved AART architects og senest Schmidt Hammer Lassen Architects har Tine stor viden om og forståelse for alle typer af konkurrencer. Hun vil bibringe fornyelse til SMAK, såvel som hun vil styrke vores allerede stærke ståsted som førende specialist i læringsmiljøer.