Udgivet d.

Modernisering af Marselisborghallen nærmer sig realisering

”Et spændende projekt, der kan blive byens unikke idrætsfællesskab”. Sådan beskrives planerne for Marselisborghallen bragt i en artikel i fredagens udgave af Stiftstidende.

Med udgangspunkt i visionen Motorik på tværs, udarbejdede SMAK i 2015, i samarbejde med Aarhus 1900 Atletik og Motion, et forslag til en gennemgående ombygning og udbygning af Marselisborghallen i Århus.

Forslaget blev formuleret med henblik på at søge fondsmidler til projektet, og i juni måned modtog klubben 10 millioner kroner fra Købmand Herman Sallings Fond. Med donationen er man nu et skridt nærmere realiseringen af en ny og levende Marselisborghal i et område af Århus, hvor bevægelse er i centrum. Det er nu ganske få ting, der mangler, at falde på plads før

Motorik på tværs er nøgleordet for projektet, hvis formål er at skabe et sted med plads til at udvikle børn, unge, eliteudøvere og motionister. Et naturligt samlingssted for alle på tværs af idrætsgrene, hvor man kan dele erfaringer og viden om idræt, skadesforebyggelse og genoptræning.

Aarhus 1900’s hjemmeside kan du læse mere om donationen samt finde et link til SMAK’s prospekt for den nye Marselisborghal.

Også medierne har fået øjnene op for moderniseringen af Marselisborghallen, hvor redaktionschef for Århus Stiftstidende, Daniel Bach Nielsen, skriver at projektet ’fortjener at se dagens lys’. Læs hele lederen her.