Udgivet d.

NERD søger praktikant til efteråret 2019

Har du lyst til at få ansvar og være med til at forme processen i en lang række forskelligartede og spændende projekter?

Hos NERD vil du arbejde med en lang række opgaver i krydsfeltet mellem arkitektur, brugerinddragelse og design. Med udgangspunkt i tegnestuens særlige fokusområder inden for undervisningsbyggeri vil du tage del i en lang række forskelligartede opgaver – lige fra pædagogiske moderniseringsopgaver til større konkurrenceprojekter.

Vi tilbyder
Som praktikant hos NERD vil du få et stort ansvar og være med i projekternes mange opgaver og faser. Praktikopholdet er en del af din uddannelse og udvikling – du vil derfor få mulighed for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så de understøtter dine interesser og dit faglige fokus.

Dine arbejdsopgaverne kan blandt andet være
– Koncept- og designudvikling
– Udarbejdelse af diagrammer, illustrationer og øvrigt tegningsmateriale
– Involvering i vores brugerinddragelsesprocesser
– Implementering af projekter

Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor på havnen i Aarhus for at høre mere om praktikkens forløb og indhold.
Martin Roald er også altid klar til at svare på spørgsmål på: martin@nerdarchitects.dk eller 51 37 31 91.

Vi går en spændende tid i møde med mange nye projekter, og vi håber, at du har lyst til at være en del af vores team.

Vi glæder os til at høre fra dig
Send dit CV og din portfolio til nerd@nerdarchitects.dk med emnefeltet: ”Praktikant, efteråret 2019”.

Da ansøgninger behandles løbende, anbefaler vi, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Kort om NERD
NERD er en mindre århusiansk arkitektvirksomhed med et team på otte medarbejdere. Vores speciale er udviklings- og læringsmiljøer i alle skalaer. Vi beskæftiger os primært med de indledende arkitektfaglige faser og har en vidensbaseret tilgang til løsning af alle opgaver – foruden de altid tilstedeværende høje æstetiske krav.